sobota 30. listopadu 2013

40-DAY BOOK CHALLENGE - Den 17.


Zbožňuji a zároveň nesnáším Zavrženého za to, že jsem na něm tak závislá :D A taky mám ráda Stmívání, ačkoliv ho na druhou stranu nesnáším, protože mě strhl do upíří vlny, která by mě normálně ani nenapadla. :)


 

-------------------------------------------------------------------------------------------
Anotace k Zavrženému v knize:

Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první chyba. Patchova minulost je totiž všechno, jen ne nevinná. A nejlepší, co kdy udělal, bylo, že se zamiloval do Nory.

Seznámili se na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, kdo Patch ve skutečnosti je a proč ji vyhledal. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou: „Jak hluboko dokážeš padnout?“

-------------------------------------------------------------------------------------------
Anotace ke Stmívání na stránkách Egmontu:

Isabella Swanová se stěhuje do Forks, městečka ve státě Washington, kde neustále prší. Zdá se jí, že na světě neexistuje nudnější a beznadějnější místo – až dokud nepotká tajuplného a přitažlivého Edwarda Cullena, který doslova obrátí její život vzhůru nohama. Do Isabellina příjezdu Edward úspěšně tajil před obyvateli městečka svou upírskou osobnost. Ale nikdo není v bezpečí, zvláště Isabella, člověk, který je Edwardovi nejdražší. Milenci však balancují na ostří nože – mezi touhou a hrozným nebezpečím.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Stefanie G.


Žádné komentáře:

Okomentovat