pondělí 25. července 2016

Jennifer L. Armentrout - Neohlížej se (RC)

Neohlížej se
Jennifer L. Armentrout

Originální název: Don’t Look Back
Rok vydání: 2016
Nakladatelství: Baronet
Překlad: Martina Černá


Samanta je ve vlastním životě cizinkou. Až do té noci, kdy se svou nejlepší kamarádkou Cassie zmizela, o ní všichni říkali, že má všechno – bohatství, popularitu i přítele jako ze snů.
Samantu sice naleznou, na nic si však nepamatuje. Neví, kdo je, ani co se té osudné noci událo. Zatímco se snaží pospojovat úlomky své minulosti dohromady, uvědomuje si, že o takový život, jaký dřív vedla, nestojí. Stará Sam byla totiž docela potvora a je zřejmé, že s Cassie ji pojilo spíš nepřátelství. Samanta si je docela jistá, že ztráta paměti je pro ni jako výhra v loterii. Dostala druhou šanci, aby mohla být lepší dcerou, sestrou a přítelkyní. Bláznivě se zamiluje do Carsona Ortize, kluka, kterému na ní vždy záleželo a k němuž se minulá Sam nechovala moc hezky.

Jennifer L. Armentrout je skvělá spisovatelka, o tom není pochyb. Její knihy by měl mít v knihovničce každý milovník New Adult žánru. Hlavní hrdinkou je ovšem v této knize výjimečně středoškolačka, tím se kniha řadí spíše pod Young Adult, ale i tam by se našlo pár omezujících situací.

Celou recenzi si můžete přečíst po kliknutí na odkaz níže:




Žádné komentáře:

Okomentovat